KOMMANDE HÄNDELSER 2023
21/4 kl 18 gästar Fredrik Steen oss i Julladans lokaler i Brunskog.
Biljetter köpes i butiken eller genom att ringa oss 0700-75 90 85.
350:- kostar en ord biljett. Begränsat antal platser.
 Passa på att köp hans senaste bok hos oss inför föreläsningen och kanske få den signerad på plats vid föreläsningen.

                     


                                                SOMMAREVENT 2022

SOMMAREVENT 28/8 2022
Förra årets lyckade event gav mersmak.Sommaren 2022  gjorde vi om eventet med nya artister. På scen då fick man avnjuta Lokala artister från bandet Demiurge, Uno Svenningsson och komiker Thomas Järvheden. Konceptet var detsamma. Lättare förtäring så som tex hamburgare fanns att köpa på plats. Alla intäkter skänktes till Barndiabetesfonden och Stiftelsen Min stora dag.


SOMMAREVENT 29/8 2021


Som avslutning på sommaren anordnade Larsgården ett event för välgörande ändamål. På scen hade vi Jonas Snäckmark, Patrik Isaksson och Måns Möller. Kvällen bjöd på bra musik och härliga skratt. Flera sponsorer hade skänkt fina priser till publiken. Mat och parkering samt överskott från annan försäljning gick direkt till Barncancerfonden och Wiggo foundation.

 


SVT


Under sommaren 2021 fick vi besök av SVT som gjorde en stor granskning över hela landet. Granskningen handlade om så kallade pandemihundar och riskerna med att platserna på dagis tar slut till följd av detta.

Inspelningen var intressant, men varm. Hundarna visade sig från sin bästa sida.

STAND UP MED MAGNUS BETNÈR 4/8 2020


Sommaren 2020 avrundade vi med 50 vip-platser enligt gällande pandemilag. Vi bjöd på mat och Betnér stod för underhållningen. Ett lyckat event som skapade mersmak och öppnade upp för nya äventyr 2021.