KOMMANDE EVENT 2022
Lokala artister, Uno Svenningsson & Thomas Järvheden på scen. Söndagen den 28/8 kl 17 drar vårt sommarevent igång. Missa inte detta!
Stötta landsbygden och håll den levande. Gör ett besök hos någon av våra närliggande butiker när ni ändå är i krokarna.


 

SOMMAREVENT 28/8 2022
Förra årets lyckade event gav mersmak. Denna sommar gör vi om eventet med nya artister. På scen i år kommer ni se Lokala artister från bandet Demiurge, Uno Svenningsson och komiker Thomas Järvheden. Konceptet är detsamma. Lättare förtäring så som tex hamburgare går att köpa på plats. Alla intäkter skänkes till Barndiabetesfonden och Stiftelsen Min stora dag.
För att boka biljetter ring 0700-759085 eller maila:
larsgardenshundpensionat@gmail.com

SOMMAREVENT 29/8 2021


Som avslutning på sommaren anordnade Larsgården ett event för välgörande ändamål. På scen hade vi Jonas Snäckmark, Patrik Isaksson och Måns Möller. Kvällen bjöd på bra musik och härliga skratt. Flera sponsorer hade skänkt fina priser till publiken. Mat och parkering samt överskott från annan försäljning gick direkt till Barncancerfonden och Wiggo foundation.

Nästa år planerar vi nya uppträdanden. Skriv in datumet i kalendern. 28/8- 2022, då smäller det!


SVT


Under sommaren 2021 fick vi besök av SVT som gjorde en stor granskning över hela landet. Granskningen handlade om så kallade pandemihundar och riskerna med att platserna på dagis tar slut till följd av detta.

Inspelningen var intressant, men varm. Hundarna visade sig från sin bästa sida.

STAND UP MED MAGNUS BETNÈR 4/8 2020


Sommaren 2020 avrundade vi med 50 vip-platser enligt gällande pandemilag. Vi bjöd på mat och Betnér stod för underhållningen. Ett lyckat event som skapade mersmak och öppnade upp för nya äventyr 2021.