Händer på Larsgården

Välkommen 2021!
Vi ser fram emot nytt år. Vår förhoppning så som för många andra är att pandemin ska lägga sig och livet ska kunna återgå till vad vi är vana vid.
Vi har lite blandade spännande planer på lut. Bland annat har vi bjudit in Fredrik Steen till oss, Måns Möller kommer och ska skapa god stämning under sommaren, nya spännande valpkombinationer samt att vi bygger och sliter med vårt nya stora projekt. Vad det kommer bli offentliggörs längre fram.

Vi hoppas att 2021 ska bli fantastiskt bra och vi ser fram emot att få dela många roliga stunder med såväl dagis- och pensionatkunder samt valpköpare.

I april 2019 bjöd vi på Larsgården in tidgare instruktören Bengt Rosén som arbetat som instruktör i 30 år. Han har bred erfarenhet i hundbranschen och kom hit och föreläste exklusivt för kunder hos oss på Larsgården. Detta var gratis för anmälda deltagare och vi kunde i samarbete med Djurens Värld i Halmstad bjuda våra deltagare på fantastiskt fina goodiebags med ett välfyllt innehåll. Kvällen var lärorik och uppskattad av såväl personal som deltagare och under våren 2020 planerar vi nästa event som även det kommer vara gratis och exklusivt endast för gamla och nya kunder hos oss.